Dodano: 2008-03-05 13:49
No bo gdyby tak zaczął od Ciebie uciekać, Nareo, jak jego łojciec po krzaczorach się puszczał... strach pomyśleć! Musiałabym ściągnąć pas-ek i go naprostować :D
EDIT: oczywiście puszczał pędem (przynajmniej wg Twych doniesień)
Dodano: 2008-03-05 14:48
a uciekał i w lesie i na stacji beznynowej...
a Ty Dottorre przynajmniej od razu się zapowiedziałes co i jak będzie mową ciała więc wiesz... :lol: od razu wiedzieliśmy co będzie - nie trzeba dwa razy powtarzać
a co do powiązań, wiem kto mą teściową (teściem...) mężem i bratem - ja tu więcej rodziny chyba nie mam :lol:
co by offa nie było: jest 24 osoby na dzień dzisiejszy :twisted: suonetar chce jechać :twisted:
Dodano: 2008-03-05 16:18
| Narea napisał(a): |
|
co by offa nie było: jest 24 osoby na dzień dzisiejszy :twisted: suonetar chce jechać :twisted: |
NA DZIEN DZISIEJSZY SA WCIAZ 23 OSOBY
a Ty Malenstwo nie wprowadzaj zamieszania zadnego, czyjes "chcenie" mnie malo interesuje. Wyslac PW i jasno sie zadeklarowac to chyba nie jest problem, poza tym zawsze mozna napisac posta w tym temacie oznajmujacego chec uczestnictwa. Zadnych pelnomocnitw itp kombinacji, nie uwzgledniam.
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2008-03-05 22:16
DOKONAŁO SIĘ - NA LISCIE MAM JUZ 24 OSOBY
ZATEM POZOSTAJA, JAK LATWO POLICZYC, DWA MIEJSCA DO ZAMKNIECIA LISTY NA MALEGO BUSA. POTEM JUZ TYLKO OD POZOSTALYCH oraz NIEZDECYDOWANYCH DO TEJ PORY, ZALEZEC BEDZIE CZY ZBIERZECIE SIE W TYLE OSOB BY ZAMAWIAC DUZY AUTOBUS.
POZDRAWIAM
DOTTORE
Dodano: 2008-03-06 08:00
| dr_Faustus napisał(a): |
|
Ale zes zamieszala Malenstwo, ja zawsze mialem slaba glowe do tych naszych powiazan rodzinnych, jak nie spojrze w drzewo genealogiczne to nie polapie sie chyba.. |
Właśnie ja się też zastanawiam, czy skoro moim najdroższym tatusiem jest Semjanek, posiadam jakiegoś brata, siostrę , babcię, dziadka ???
Bo mama, to wiem , że będzie wieczne NN .. :wink:
By nie offtopować :wink: Doktorze, czy skład busika, zostanie podany publicznie ???
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Dodano: 2008-03-06 08:16
| eIcILipse napisał(a): |
|
Właśnie ja się też zastanawiam, czy skoro moim najdroższym tatusiem jest Semjanek, posiadam jakiegoś brata, siostrę , babcię, dziadka ??? Bo mama, to wiem , że będzie wieczne NN .. :wink: |
Skoro Semjanek Twoim ojcem - to ja jako jego Brat - Twoim wujem, Chineczka jako moja Sis - Twoja ciotką, Horsea podobnie... no i kolejni moi bracia czyli wujowie Twoi - Regis z Kapelutem. Poza tym jesli o moja osobe chodzi - masz jeszcze mnostwo ciotek przyszywanych :wink: Poza tym strony by zabraklo, by kolejne koneksje wymieniac :wink: a i ja pamiec mam slaba w tym temacie...wiec zapewne cos pomylilbym lub przeoczyl kogos :wink:
| eIcILipse napisał(a): |
|
By nie offtopować :wink: Doktorze, czy skład busika, zostanie podany publicznie ??? |
W sumie to od Was zalezy, czy lista ma byc do wgladu czy tez nie. Przy czym podam ją dopiero kiedy nazbieram komplet chetnych. Nie wczesniej. To tak - by zaoszczedzic sobie i innym jakis "dziwnych akcji" przedwyjazdowych.
Dodano: 2008-03-06 15:10
|
Skoro Semjanek Twoim ojcem - to ja jako jego Brat - Twoim wujem, Chineczka jako moja Sis - Twoja ciotką, Horsea podobnie... no i kolejni moi bracia czyli wujowie Twoi - Regis z Kapelutem. |
Ty.... czyli jak Kapelut moim bratem... witaj zaginiona rodzino!!!
P.S. Co by nie offtopować: Kasiunia jedzie na 100% Dottorre, nie bój się:)
Dodano: 2008-03-06 15:43
Ja bym ten temat przeniósł jednak do śmietnika...
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-03-06 15:54
| amorphous napisał(a): |
| Ja bym ten temat przeniósł jednak do śmietnika... |
Widzicie co Dyrektore napisal, tak wiec siebie i reszte przywoluje do porzadku. Od tej pory koniec offtopa.
Prosba do modow - wywalajcie wszystko, co nie jest zwiazane z wyjazdem bez podawania przyczyn i zbednych tlumaczen, a temat niech zostanie Kuba, gdzie jest. Z gory dziekuje.
STAN NA DZIS 24 OSOBY
Dodano: 2008-03-11 14:59
nie znam Was, ale znajdzie się miejsce, dla dwóch ( albo trzech) niewiast? :)
Pozdrawiam :D
"Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka"
Dodano: 2008-03-11 15:43
Więc i ja jeszcze się zgłaszam, jeśli miejsca nie braknie 
Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere
Dodano: 2008-03-11 16:02
Spokojnie moje drogie panie..
Otoz po pierwsze panno Anielico, Twoje zgloszenie przyjalem juz wczesniej na PW, wybacz, ze nie odpisalem Ci - mea culpa - skleroza.
W tym momencie tak jak wczesniej bylo podane do wiadomosci: 24 osoby sa na liscie wiec czekam na wiesci od pani Borderline - jasno tak/nie i ile osob. Przy czym jak wiadomo miejsc jest 24 z 26 wiec moge przyjac na liste dwie z Was. Trzecia bedzie automatycznie pierwsza na liscie na duzy bus (badz pierwsza rezerwowa, ktora zabierzemy jesli ktos z dotychczasowej listy sie wykruszy, a na duzy nie nazbieramy chetnych) Prosze o kontakt na PW.
Dodano: 2008-03-11 16:12
Panie Doktorze, oczywiście wybaczam
Wobec tego grzejcie mi tam jakies miejsce 
Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere
Borderline Dodano: 2008-03-15 14:11
zamawiam miejsca dla dwóch osób :)
"Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka"
Re: Borderline Dodano: 2008-03-17 08:25
| Borderline napisał(a): |
| zamawiam miejsca dla dwóch osób :) |
Z panna mam pewien problem panno Borderline, z tego prostego wzgledu ze nie jest pani pelnoletnia i brakuje pani do tego wieku troche. Wlasnie to zauwazylem. Tak wiec zeby znalezc sie na tej liscie - bedzie potrzebne pisemne pozwolenie od rodzicow na ten wyjazd, bo ani ja, ani kierowca w razie jakby cos sie stalo (odpukac) nie bedziemy ponosic odpowiedzialnosci za Ciebie. Wiec ponawiam prosbe o kontakt na PW. KONIECZNIE!! W przeciwnym razie na liste nie wpisze!
Dodano: 2008-03-17 15:22
A właśnie Dottorre, czy już teraz trzeba podawać datę urodzenia, imię nazwisko na PW czy później, kilka dni przed wyjazdem, tak jak w zeszłym roku?
Dodano: 2008-03-17 15:57
Spokojnie bez nerwacji
Narea. Wszystko w swoim czasie - odnosnie danych osobowych dam znac jakie beda potrzebne, czy wystarcza te co w zeszlym roku, czy cos jeszcze bedzie potrzebne. Narazie czekamy na powrot naszego pana kierowcy z zagranicznych wojazy
Poki nie ma p. Piotra, nie ma konkretow. Tak wiec musimy uzbroic sie w cierpliwosc bo watpie, zeby ktos inny z nami wytrzymal
Z reszta sama wiesz jak nieznosnymi klientami jestesmy 
Dodano: 2008-03-17 17:21
hmm... domyślam się :twisted: a jeśli chodzi o dane osoby, którą zapisałeś dla mnie to daj znać czego i na kiedy potrzebujesz a wyśle się :)
Dodano: 2008-03-28 10:58
najlepiej zamiesc info na forum gdy bedziesz potrzebowal tych danych, jako ostateczne potwierdzenie
Dodano: 2008-03-28 11:03
Summoned a znasz takie powiedzenie nadgorliwosc gorsza od faszyzmu? I tu nie chodzi o Twoj powyzszy post :wink:
STAN OSOB NA DZIS 25 - zostalo jedno miejsce.
Dodano: 2008-03-28 11:08
Aaa, to ja się zgłaszam, zapomniałam dać znać 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-03-28 11:14
Rychlo w czas Kasia bo juz myslalem, ze ktos Cie ubiegnie
SKLAD NA MALY AUTOBUS TYM SAMYM ZAMYKAM
Teraz jesli liczba 26 osob rozrosnie sie do minimum 45 pojedziemy duzym. Liste na duzy bus tym samym otwieram...
Niebawem bede w Poznaniu wiec mysle, ze po powrocie podam szczegoly wyjazdu.
Dodano: 2008-03-28 11:19
Rychlo w czas Kasia bo juz myslalem, ze ktos Cie ubiegnie
|
Czekałam na najodpowiedniejszy moment 8)
Ma się to wyczucie :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-03-28 12:22
Faustus kiedy nas zaszczycisz obecnoscia? daj koniecznie jakis cynk 
"Tonight's the night..."